VIDEO/ Primele detalii despre vânzarea biletelor la meciurile Champions League de la Tiraspol

1 septembrie 2021, 14:13 Sport 1607
Sheriff Tiraspol.  Sursa: EPA/Antonio Bat

Televiziunea TSV din Tiraspol care aparține holdingului Sheriff a oferit primele detalii despre vânzarea biletelor la primul meci din grupele UEFA Champions League ce se vor desfășura în Stânga Nistrului. Astfel, deocamdată rămâne să fie stabilit gradul de ocupare a stadionului, iar din primele informații se pare că se va permite meciul cu tribunele pline.

Legat de bilete, acestea se vor vinde doar la casele stadionului, la terminalele de plată din stânga Nistrului sau pe site-ul Bilet PMR. Potrivit informațiilor, tichetele vor fi nominale, iar accesul în tribună se va face cu prezentarea unui act de identitate.

Biletele urmează să fie puse în vânzare de săptămâna viitoare, iar prețul acestora va varia de la 150 la 500 de ruble transnistrene, circa 160 - 520 de lei moldovenești. De menționat că în stânga Nistrului nu se pot face plăți în lei și nici nu sunt acceptate cardurile Visa sau Mastercard.

În primul meci din faza grupelor din Liga Campionilor, Sheriff Tiraspol va găzdui echipa Shakhtar Donețk pe stadionul din Tiraspol. Meciul va avea loc pe 15 septembrie.

Echipa de la Tiraspol va disputa următoarele două meciuri cu Real Madrid și Inter pe 28 septembrie și, respectiv, pe 19 octombrie.

Echipa de fotbal Inter Milano va juca cu Sheriff pe stadionul din Tiraspol pe 3 noiembrie, iar Real Madrid pe 24 noiembrie.

Sheriff va juca ultimul meci din faza grupelor împotriva Shakhtar Donețk, pe 7 decembrie.


Sheriff Tiraspol a devenit miercuri seara, 25 august, prima reprezentantă a Republicii Moldova care se califică în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Zagreb, 0-0, în deplasare, în manşa a doua a play-off-ului.

În urma tragerii la sorți, care a avut loc pe 26 august la Istanbul, campioana Moldovei Sheriff Tiraspol a fost repartizată în grupa D alături de Inter (Italia), Real Madrid (Spania) și Shakhtar (Ucraina).

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media