Presa ucraineană: Shakhtar Donețk este interesată de serviciile celui mai bun fotbalist moldovean al ultimilor 2 ani

9 ianuarie 2022, 15:24 Sport 164
Oleg Reabciuk felicitat de coechipieri.  Sursa: UEFA.com

Oleg Reabciuk, cel mai bun jucător moldovean al ultimilor doi ani este pe lista scurtă de transferuri a multiplei campioane a Ucrainei, Shakhtar Donețk. Potrivit presei ucrainene, jucătorul moldovean care evoluează în prezent la Olympiacos Pireu este dorit de antrenorul ucrainenilor.

Fundașul stânga ar putea fi cumpărat în vară, iar prețul de transfer actual este de cel puțin 3 milioane de Euro.

Oleg Reabciuk este jucătorul echipei Olympiacos Pireu. Campioana Greciei nu a avut rivali pe măsură nici în 2021, iar faptul că mai multe echipe din campionate de Top din Europa și-l doresc încă din această iarnă spune multe despre valoarea fundașului moldovean în vârstă de 23 de ani.

Oleg s-a transferat la Olympiacos la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 35 de meciuri, în 32 dintre ele fiind titular. În sezonul trecut, el a devenit campion al Greciei, Olympiacos adjudecând-și al 46-lea titlu de campioană din istorie cu șapte etape până la finalul campionatului!

Internaționalul moldovean a marcat primul său gol în tricoul formației Olympiakos pe 17 septembrie în faza grupelor a Ligii Europei. Reabciuk a înscris golul victoriei în minutul 87 a meciului cu Antwerp Belgia disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis. Echipa sa va evolua în runda eliminatorie a Ligii Europei, contra italienilor de la Atalanta.

Oleg Reabciuk este originar din Ialoveni, dar școlit la celebra academie a clubului FC Porto, are 31 de meciuri pentru Naționala Moldovei. În cariera sa, apărătorul a mai jucat la formația Paços Ferreira Portugalia.

Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media