Fostul șef al APP, Eugen Cozonac, s-a ales cu o nouă funcție

17 noiembrie 2022, 19:36 Economie 267
Eugen Cozonac.  Sursa: Gov.md

Fostul șef al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugen Cozonac, s-a ales cu o nouă funcție. Potrivit unui anunț făcut de acesta pe pagina sa de Facebook, începând de astăzi va deține funcția de consilier al prim-ministrei Natalia Gavrilița pe domeniul business.

„Astăzi am predat ștafeta noului director al Agenției Proprietății Publice, Alexandru Musteață. Am profitat de ocazie și le-am mulțumim colegilor mei, alături de care am muncit mai mult de un an, pentru munca depusă, pentru implicare, pentru proiectele frumoase și acțiunile realizate împreună.

A fost o onoare să-mi fie încredințată, în toată această perioadă, misiunea de administrare a proprietăților statului. Mă bucur că am reușit, împreună cu managerii întreprinderilor publice, să generăm idei și să producem schimbări vitale, benefice nu doar instituțiilor respective, dar cu impact pentru întreaga țară.
Sunt mândru mai ales de echipa pe care am completat-o, am reînnoit-o și consolidat-o în cadrul APP.

Pot să confirm, cu mâna pe inimă, că am lucrat cot la cot cu cei mai buni profesioniști din domeniu, oameni frumoși și dedicați!
Rămân aproape. Începând de astăzi voi deține funcția de consilier al prim-ministrei Natalia Gavrilița pe domeniul business”, a scris Cozonac pe Facebook.

Prim-ministra Natalia Gavrilița l-a prezentat astăzi colectivului Agenției Proprietății Publice (APP) pe noul director general al instituției, Alexandru Musteață, numit în funcție, miercuri, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri. Șefa Executivului a menționat că acesta are o experiență managerială și profesională de peste 20 de ani, inclusiv în funcții de conducere în cadrul unor companii private și de stat.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media