VIDEO/ „Lasă să știe englezul cum dansează moldoveanul”: De Ziua Independenței, diaspora Republicii Moldova din Londra a organizat „Hora Fest” unde s-a purtat ia și s-a dansat hora moldovenească

28 august 2022, 13:50 Diaspora 5653
hora moldovenească, la Londra.  Sursa: colaj/AMMP

Cu ocazia împlinirii a 31 de ani de la proclamarea Independenții, moldovenii de pretutindeni au sărbătorit. De exemplu, membrii Asociației Moldovenilor din Marea Britanie (AMMB), pe 27 august, au organizat „Hora Fest”, unde diaspora moldovenească, unii concetățeni îmbrăcați în ie, a aniversat Independența țării noastre cu expoziții, târguri, muzică tradițională și, desigur, s-a dansat hora.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Moldovenilor din Marea Britanie (AMMB), iar potrivit imaginilor video postate de cei prezenți, se poate vedea că s-au adunat zeci de moldoveni care au dansat și serbat frumos Ziua Independenței, deși se află departe de casă.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media