Femeie anunțată în căutare națională, reținută de Poliție: A fost condamnată la 18 ani de închisoare pentru că a forțat trei minore să se prostitueze

13 mai 2022, 12:04 Justiție 192
O femeie condamnată și anunțată în căutare, reținută de polițiștii capitalei.  Sursa: politia.md

O femeie de 39 de ani din Chișinău condamnată la 18 ani de închisoare și anunțată în căutare națională, la începutul anului 2022, a fost reținută în municipiul Chișinău de ofițerii de investigație ai Biroului căutare al Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Potrivit Poliției R. Moldova, în perioada anilor 2010-2012, femeia a determinat la practicarea prostituției trei minore cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani.

În anul 2020 aceasta a fost condamnată de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru, la o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de 18 ani în penitenciar de tip închis pentru femei, ulterior sentința a fost atacată.

„Deoarece femeia se eschiva de a se prezenta în instanță, la începutul acestui an a fost anunțată în căutare de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana în baza Sentinței sus-menționate”, se arată în comunicat.

Femeia a fost plasată în penitenciar pentru executare pedepsei.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media