VIDEO/ Artistul rus Egor Kreed a sosit la Chișinău. Va evolua mâine la concertul din PMAN

18 iunie 2022, 17:27 Muzică 554
Egor Kreed.  Sursa: Natalia Mushinkina/mk.ru

Interpretul rus, Egor Kreed, va participa la concertul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) organizat duminică, 19 iunie, alături de ceilalți trei cântăreți - Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko. Anunțul a fost făcut de activistul Veaceslav Valico.

Cântărețul rus a sosit la Chișinău cu avionul în această după-amiază. O conferință de presă organizată de Valico la Aeroport așa și nu a avut loc. Activistul a declarat că Egor Kreed este obosit.

Prieteni, oaspetele a sosit. El a rugat, pentru că este obosit, să-i dăm posibilitatea să meargă la mașină pentru a merge să se odihnească”, a spus el.

„Acest artist este foarte iubit în Moldova, în special de femeile din Moldova. Mâine, lăsați toate treburile și veniți la Chișinău. Mâine, la 15:00, sunteți așteptați în PMAN. Tancurile de glod nu se tem. Concertul va avea loc”, a mai spus Valico într-un mesaj video.


Egor Kreed a postat o fotografie pe Instagram: „Salut Chișinău, sunt pe loc. Mâine voi cânta în PMAN”.amintim că directorul de concerte al artistului rus, Vladimir Șavgulidze, a declarat anterior că apariția pe scena din Chișinău a artistului este „sub semnul întrebării”, pentru că situația „a capătat un context ciudat”, cel mai probabil, după ce jurnalistul Andrei Bolocan a publicat o adresare pe canalul său de YouTube către rapper-ul rus Alisher Morgenshtern.

Bolocan i-a povestit despre organizatorii concertului, mai exact despre Veaceslav Valico, și l-a îndemnat să renunțe la acest concert.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media