VIDEO/ Artistul rus Egor Kreed a sosit la Chișinău. Va evolua mâine la concertul din PMAN

18 iunie 2022, 17:27 Muzică 1006
Egor Kreed.  Sursa: Natalia Mushinkina/mk.ru

Interpretul rus, Egor Kreed, va participa la concertul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) organizat duminică, 19 iunie, alături de ceilalți trei cântăreți - Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko. Anunțul a fost făcut de activistul Veaceslav Valico.

Cântărețul rus a sosit la Chișinău cu avionul în această după-amiază. O conferință de presă organizată de Valico la Aeroport așa și nu a avut loc. Activistul a declarat că Egor Kreed este obosit.

Prieteni, oaspetele a sosit. El a rugat, pentru că este obosit, să-i dăm posibilitatea să meargă la mașină pentru a merge să se odihnească”, a spus el.

„Acest artist este foarte iubit în Moldova, în special de femeile din Moldova. Mâine, lăsați toate treburile și veniți la Chișinău. Mâine, la 15:00, sunteți așteptați în PMAN. Tancurile de glod nu se tem. Concertul va avea loc”, a mai spus Valico într-un mesaj video.


Egor Kreed a postat o fotografie pe Instagram: „Salut Chișinău, sunt pe loc. Mâine voi cânta în PMAN”.amintim că directorul de concerte al artistului rus, Vladimir Șavgulidze, a declarat anterior că apariția pe scena din Chișinău a artistului este „sub semnul întrebării”, pentru că situația „a capătat un context ciudat”, cel mai probabil, după ce jurnalistul Andrei Bolocan a publicat o adresare pe canalul său de YouTube către rapper-ul rus Alisher Morgenshtern.

Bolocan i-a povestit despre organizatorii concertului, mai exact despre Veaceslav Valico, și l-a îndemnat să renunțe la acest concert.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media