Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit după ce s-a izbit cu mașina de poarta Ambasadei Rusiei la București: Condamnat în primă instanță pentru viol cu minori, președintele unei asociații care milita pentru drepturile taților

6 aprilie 2022, 10:24 România 284
Mașină în flăcări la Ambasada Rusiei din București.  Sursa: Tudor Bogdan Teodorescu/Facebook

Bărbatul care a murit miercuri dimineață după ce mașina în care se afla s-a izbit în gardul metalic de la Ambasada Rusiei la București este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, potrivit surselor G4Media.ro.

Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventiv mai multe luni în 2019 într-un dosar de viol cu minori.

El a fost acuzat de procurori că și-a abuzat propria fiică. Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat la 15 ani și 4 luni de închisoare.

Aceeași sursă scrie că Drăghici este președintele Asociației TATA, care milita pentru drepturile taților.

Amintim că, o mașină a luat foc în această dimineață lângă Ambasada Rusiei din București, după ce autoturismul a intrat în gardul clădirii. În mașină se afla doar șoferul care a murit.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media