România: Un bărbat din Dâmbovița, condamnat la 2 ani de închisoare după ce a ucis un câine

11 decembrie 2022, 13:24 România 263
Bărbat condamnat, Dâmbovița.  Sursa: digi24.ro

Un bărbat din Dâmbovița a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, după ce a ucis un câine, scrie Digi24.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Găești, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Cobia. Cel în cauză a fost condamnat la executarea a doi ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

În câteva imagini înregistrate luna trecută de o cameră de supraveghere, se vede cum un bărbat lovește cu un lemn câinele. Abandonează animalul pentru scurt timp, după care se întoarce și continuă să îl agreseze.

O ambulanță veterinară a adus câinele la un cabinet din București, însă animalul nu a putut fi salvat.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media