METEO/ Vreme rece și posomorâtă, cu precipitații în unele zone ale țării. Ce temperaturi vom avea în termometre

10 ianuarie 2023, 08:46 Mediu 557
Meteo, ceață.  Sursa: SHS/Facebook

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru marți, 10 ianuarie, vreme posomorâtă și rece. Pe parcursul zilei, periodic, predominant în jumătatea de vest a țării, vor cădea precipitații, în general sub formă de ploaie. Izolat se va forma ceață slabă, pe drumuri ghețuș. Vântul va sufla din sud-est moderat, iar ziua chiar și cu intensificări.

Temperatura minimă a aerului noaptea va fi cuprinsă între -1..+4ºC. Temperatura maximă a zilei va crește până la +4..+9ºC.

La nord, pe timp de zi maximele se vor situa între +4 și +5 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica -1 și 0 grade.

La Briceni și Edineț sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță.

La centru, ziua se vor înregistra +6 și +7 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la +1 și +2 grade Celsius.

În unele zone vor cădea ploi.

La sud, ziua, temperatura va oscila între +8 și +9 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica +3 și +4 grade.

La fel, se așteaptă precipitații sub formă de ploaie.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media