VIDEO/ „Nu poate fura nimeni spiritul sărbătorilor”. Primăria Chișinău oferă detalii cu privire la organizarea sărbătorilor de iarnă în Chișinău

25 noiembrie 2021, 12:04 Societate 44
Ion Ceban.  Sursa: Captură ecran/Privesc.eu

Primăria municipiului Chișinău prezentat Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021 desfășurate în capitală. Astfel, pe 1 decembrie, urmează să fie inaugurat pomul de Crăciun. Totodată, pe mai multe adrese urmează să fie organizate târguri de Crăciun. Detaliile au fost oferite de primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu poate fura nimeni spiritul sărbătorile. Ne-am propus ca în fiecare an să procurăm elemente decorative. În fiecare sector sunt stabilite locații unde vor fi amenajate zonele pentru locuitori și vizitatori. cu brazi figurine și diverse elemente. Toate cercurile din oraș vor fi amenajate cu diverse decorațiuni. Aleele și scuarurile vor îmbraca straie de sărbătoare. Străzile principale, dar și trotuarele la fel vor fi împodobite. Vom permite tutor agenților economici șă amenajeze spațiile pe care le dețin (oficii, cafenele, diverse localuri)”, a declarat Ceban.

Cetățenii și oaspeții capitalei pot vizualiza adresele locațiilor din sectoare, unde vor fi amenajate zone pentru activitățile dedicate sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.


Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media