Un album al lui David Bowie, nelansat oficial în timpul vieții sale, va fi scos pe piață în ajunul zilei în care cântăreţul ar fi împlinit 75 de ani

30 septembrie 2021, 18:58 Muzică 60
David Bowie.  Sursa: Getty Images

Un album al lui David Bowie care nu a fost lansat oficial în timpul vieţii artistului va fi scos pe piaţă în ajunul zilei în care cântăreţul ar fi împlinit 75 de ani. Albumul intitulat „Toy” a fost înregistrat în 2001 și a apărut ilegal pe Internet în 2011. „Toy” va fi lansat pe 7 ianuarie, sub forma unui set de trei CD-uri, informează BBC.

Albumul va face parte din „David Bowie 5: Brilliant Adventure”, un material discografic mai amplu, care va fi lansat în noiembrie.

Potrivit producătorului cântăreţului, Mark Plati, albumul redă „sunetul oamenilor fericiţi că pot face muzică”.

„Toy este asemenea unui moment în timp, păstrat într-un chihlimbar de bucurie, foc şi energie'”, a spus vechiul colaborator al lui Bowie într-un comunicat. „Sunt fericit să pot în sfârşit spune că acum ne aparţine tuturor”, a adăugat el.

Pe coperta albumului este reprezentat chipul lui Bowie, suprapus peste cel al unui bebeluş.


Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media