DOC/ S.A. „Barza Albă” are un nou director. Cine este Vasile Roșca

25 octombrie 2021, 16:45 Societate 547
S.A. „Barza Albă”.  Sursa: Wiki

În urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. „Barza Albă”, la data de 19 octombrie 2021, Comisia de selectare a candidatului, l-a desemnat în calitate de învingător pe Vasile Roșca. Anunțul a fost făcut de Agenția Proprietății Publice.

Vasile Roșca este licențiat în Relații Economice Internaționale, iar anterior a fost manager de vânzări și a condus diverse companii naționale și internaționale.

Anterior, directorul general interimar al societății, Arcadie Zastavnețchi, a depus la 28 mai 2021 cerere de demisie, care a fost acceptată de Consiliu. Astfel, la funcția de director interimar al Societății pe acțiuni a fost numit singurul pretendent care a depus o cerere în acest sens - Alexandr Usatîi.

Candidatura la funcția de director general interimar a fost aprobată, cu vot majoritar, de către membrii Consiliului, iar acesta a asigurat interimatul funcției până la organizarea concursului de selectare a directorului general al S.A. „Barza Albă”.

Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media