În comuna Braniște din raionul Rîșcani vor fi organizate alegeri locale noi

30 iulie 2022, 14:12 Societate 65
alegeri, alegeri locale 2021.  Sursa: Replica Media

În comuna Braniște din raionul Rîșcani vor fi organizate alegeri locale noi la data de 16 octombrie 2022. O decizie în acest sens a fost adoptată de Comisia Electorală Centrală în ședința de vineri, 29 iulie.

Încetarea înainte de termen a mandatului de primar al comunei Braniște a survenit în urma întrunirii condițiilor prevăzute de lege, conform cărora mandatul primarului încetează înainte de termen în caz de imposibilitate de a-și exercita atribuțiile pe o perioadă mai mare de patru luni consecutive.

În urma emiterii Hotărârii Judecătoriei Drochia, primarul comunei Braniște în perioada 15 martie – 15 iulie 2022 nu a avut posibilitate să-și exercite atribuțiile.

Amintim că în data de 16 octombrie 2022 alegeri locale noi pentru primari se organizează și în alte două localități – comuna Ialpujeni din raionul Cimișlia și satul Sălcuța din raionul Căușeni.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media