Deflagrație puternică la o pensiune de la Orheiul Vechi. Un bărbat a fost internat cu arsuri de gradul III

18 august 2022, 12:01 Societate 219
IGSU, pompieri.  Sursa: IGSU/Facebook
Un bărbat de 43 de ani a fost internat la spital cu arsuri de gradul III pe jumătate de corp, în urma unei explozii care a avut loc în seara de miercuri, 17 august, la o pensiune din satul Trebujeni, raionul Orhei. Potrivit Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență (IGSU), cauza preliminară ar fi încălcarea regulilor de exploatare a instalației de alimentare cu gaz.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de ieri în raionul Orhei, satul Trebujeni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:48.

Potrivit informațiilor înregistrate, un bărbat în vârstă de 43 de ani a primit arsuri de gradul I, II, III, circa 50% din suprafața corpului în timpul utilizării necorespunzătoare a cazanului, care era amplasat în interiorul cazangeriei cu suprafața de 12 m2 în subsolul unei pensiuni.

Bărbatul a fost preluat de medici la spitalul raional Orhei, fiind internat în secția reanimare în stare gravă până la intervenția pompierilor.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri, care au stabilit că în urma incidentului incendiul nu s-a produs.

Cauza și circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de specialiști.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media