Crimă la Dubăsari: Un bărbat de 55 de ani ar fi fost omorât și lăsat să zacă în stradă. Poliția a reținut un suspect

26 noiembrie 2022, 17:19 Societate 5257
Ambulanța.  Sursa: monitorulbt
Un bărbat de 55 de ani a fost găsit fără suflare pe o stradă din Dubăsari în seara de vineri, 25 noiembrie, de către o femeie care a chemat imediat poliția. Victima, un locuitor al capitalei, avea semne vizibile de moarte violentă. Poliția a reușit să prindă un suspect, pe urme fierbinți, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Dubăsari, Elena Băetrău, a declarat pentru Replica Media că apelul la 112 a fost efectuat la aproximativ ora 20:16, de către o femeie, care a comunicat că a găsit în stradă, la sol, o persoană cu o traumă la cap.

La sosirea medicilor s-a constatat decesul persoanei dar și prezența unor semne vizibile de moarte violentă, după care au preluat corpul neînsuflețit la expertiză medico-legală.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat anul nașterii 1968, cu viza de reședință, municipiul Chișinău, care muncea la un șantier în raionul Dubăsari.

În rezultatul efectuării măsurilor speciale de investigației și acțiunilor de urmărire penală, peste câteva ore, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a fost identificat un suspect în comiterea crimei, care s-a dovedit a fi un locuitor al satul Oxentea în vârstă de 46 de ani. (a.n. 1977).

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 145 alin. 1 Cod penal, iar persoana suspectă este reținută.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media