Președintele Franței, Emmanuel Macron, mesaj în limba română pentru Maia Sandu: „Puteți conta pe susținerea Franței”

22 noiembrie 2022, 09:35 Politică 181
Emmanuel Macron și Maia Sandu.  Sursa: Replica Media

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a postat un mesaj scris în limba română, pe pagina sa de Facebook. Cuvintele i-au fost adresate președintei Maia Sandu, care împreună cu mai mulți oficiali din țară au mers la Paris pentru a participa la cea de-a treia reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova.

„Dragă Maia, eforturile curajoase și ambițioase pe care le depuneți în Moldova, le faceți pentru țara dumneavoastră, dar și pentru Europa. Puteți conta pe susținerea Franței”, a scris Macron în postare.


Amintim că, ieri, 21 noiembrie, la cea de-a treia reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova a avut loc la Paris, președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat că cele 44 de state au susținut un sprijin financiar de peste 100 de milioane de euro pentru țara noastră, bani ce vor fi investiții pentru probleme legate de energie în prag de iarnă și pentru a gestiona criza refugiaților ucraineni.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media