VIDEO/ Un grup de tineri au vandalizat Parcul „Alunelul” din capitală. Ce au lăsat în urma lor. Poliția: Se întreprind măsuri pentru a identifica indivizii

25 noiembrie 2022, 12:25 Societate 162
Act de vandalism în Parcul Alunelul din capitală.  Sursa: Captură ecran/Ion Ceban/ Facebook

Un grup de tineri au vandalizat mai multe obiecte din Parcul „Alunelul” din capitală, iar imaginile video care arată cum aceștia lovesc cu picioarele băncile din parc și încearcă să smulgă copacii decorativi din pământ, au fost făcute publice de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, care a precizat că „nu-i ajung cuvinte pentru a numi aceste acțiuni.”

„Un grup de cetățeni noaptea au făcut prăpăd în Parcul Alunelul. (...) Aduc aminte că în toate sectoarele, la toate proiectele noi amenajate sunt instalate camere de supraveghere. Iată de ce capitala are nevoie de Poliție. Păstrați vă rog ceea ce avem, sunt banii tuturor locuitorilor”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.


Contactată de Replica Media, ofițera Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că Inspectoratul de Poliție Buiucani s-a autosesizat pe marginea acestui subiect.

„Angajații Poliției stabilesc toate circumstanțele și întreprind măsuri în identificarea indivizilor. Ulterior, la acumularea materialelor vor vi calificate acțiunile și atrași la răspundere conform legislației”, a declarat Stati.
Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media