Guvernul a numit un nou director al companiei Avia Invest pe perioada Stării de urgență

25 februarie 2022, 16:40 Economie 942
Avia Invest.  Sursa: IPN.md

Sergiu Chetraru a fost numit astăzi administrator la SRL Avia Invest, pe perioada stării de urgență, după ce Boris Salov a fost suspendat din această funcție. Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale.

Potrivit ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, Hotărârea este dictată de importanța asigurării securității și ordinii publice și ținând cont de rolul pe care îl are Aeroportul Internațional Chișinău în infrastructura avia a Republicii Moldova.

Avia Invest SRL a pierdut în judecată, pe 21 februarie 2022, procesul inițiat împotriva Agenției Proprietății Publice privind anularea contractului de concesiune a activelor Aeroportului Internațional Chișinău. Decizia a fost atacată în instanța ierarhic superioară.

Compania continuă să gestioneze Aeroportul Internațional Chișinău până la o decizie finală.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media