Prima vizită oficială în calitate de premier al R. Moldova va fi efectuată în România. Recean va pleca la București pe 1 martie

22 februarie 2023, 12:48 Politică 103
Dorin Recean, în plenul Parlamentului, 16 februarie 2023.  Sursa: gov.md

Premierul Republicii Moldova va efectua săptămâna viitoare, pe 1 martie, o vizită oficială la București, la invitația omologului său Nicolae Ionel Ciucă. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, în cadrul primului briefing de presă al său, pe care îl va susține în mod regulat.

„Premierul Recean va pleca pe 1 martie la București. Cu detalii și informații suplimentare despre vizită urmează să comunicăm în modul corespunzător. Vorbim de agenda bilaterală, subiectele prioritare care sunt pe agendă și cele conexe”, a declarat Daniel Vodă.

Amintim că noul premier al Republicii Moldova, Dorin Recean, a fost invitat la București de către omologul său Nicolae-Ionel Ciucă, în timpul unei convorbiri telefonice pe care au avut-o oficialii în urma învestirii Guvernului.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media