Atenție, șoferi! Trafic restricționat în centrul capitalei cu ocazia organizării Zilei Naţionale a Vinului

30 septembrie 2022, 13:05 Auto 367
Trafic în Chișinău cu ceață.  Sursa: Replica Media

În zilele de sâmbătă şi duminică, 1 - 2 octombrie 2022, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi organizată „Ziua Naţională a Vinului”, iar în context, începând cu ziua de joi, 29 septembrie, ora 21:00 până la 30 septembrie, ora 05:00, va fi sistat traficul rutier pe prima bandă dedicată transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din direcția străzii A. Pușkin spre str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni (vizavi de Scuarul Catedralei Mitropolitane).

Din data de 30 septembrie, ora 21:00 până pe 03 octombrie, ora 05:00 va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în perimetrul Pieții marii Adunări Naționale, între str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și A. Pușkin, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente.

Primăria municipiului Chişinău recomandă conducătorilor auto ca în zilele de sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 octombrie, să evite zona centrală a oraşului, în special străzile A. Puşkin şi Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media