Prima mare surpriză la Campionatul Mondial. Argentina, învinsă de Arabia Saudită

22 noiembrie 2022, 14:49 Sport 83
Lionel Messi.  Sursa: Eurosport
Arabia Saudită a învins Argentina în primul meci al zilei de la Cupa Mondială din Qatar. Dacă sud-americanii au deschis scorul prin Messi, care a înscris din lovitură de la 11 metri, saudiții au întors după două goluri superbe în debutul primei reprize, scrie Eurosport.
Prima repriză a fost rezervată însă golurilor anulate ale Argentinei. În primele 45 de minute, echipa lui Lionel Scaloni a avut nu mai puțin de trei goluri anulate din cauza unor poziții de offside. Primul gol anulat a fost cel al lui Messi, în minutul 23, după care au urmat reușitele anulate ale lui Lautaro Martinez din minutele 30 și 36.
Începutul reprizei secunde a fost unul de coșmar pentru sud-americani.

Arabia Saudită a reușit să preia conducerea în doar câteva minute. Egalitatea a fost restabilită în minutul 48 de Saleh Al Shehri, după care a urmat reușita superbă a lui Salem Al Dawsari.

Argentina a căutat revenirea în partidă, fără succes însă. Finalul partidei a fost marcat de accidentarea lui Al Shahrani, care a primit un genunchi în plină figură din partea portarului Arabiei Saudite.
Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media