Prima mare surpriză la Campionatul Mondial. Argentina, învinsă de Arabia Saudită

22 noiembrie 2022, 14:49 Sport 159
Lionel Messi.  Sursa: Eurosport
Arabia Saudită a învins Argentina în primul meci al zilei de la Cupa Mondială din Qatar. Dacă sud-americanii au deschis scorul prin Messi, care a înscris din lovitură de la 11 metri, saudiții au întors după două goluri superbe în debutul primei reprize, scrie Eurosport.
Prima repriză a fost rezervată însă golurilor anulate ale Argentinei. În primele 45 de minute, echipa lui Lionel Scaloni a avut nu mai puțin de trei goluri anulate din cauza unor poziții de offside. Primul gol anulat a fost cel al lui Messi, în minutul 23, după care au urmat reușitele anulate ale lui Lautaro Martinez din minutele 30 și 36.
Începutul reprizei secunde a fost unul de coșmar pentru sud-americani.

Arabia Saudită a reușit să preia conducerea în doar câteva minute. Egalitatea a fost restabilită în minutul 48 de Saleh Al Shehri, după care a urmat reușita superbă a lui Salem Al Dawsari.

Argentina a căutat revenirea în partidă, fără succes însă. Finalul partidei a fost marcat de accidentarea lui Al Shahrani, care a primit un genunchi în plină figură din partea portarului Arabiei Saudite.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media