VIDEO/ FOTO/ Un copil a fost surprins sărind pe o trambulină instalată pe acoperișul unei clădiri de la Porțile Orașului. Poliția s-a autosesizat

12 august 2022, 16:30 Societate 468
Trambulina, pe acoperișul unui bloc de la Botanica.  Sursa: captură video/Tmecsvteme

Imagini cu o trambulină instalată pe acoperișul unui bloc din complexul locativ „Porţile Oraşului” a stârnit diferite emoții pe rețelele de socializare. Pe canalele de Telegram au fost distribuite două fotografii și un material video în care se vede cum un copil sare în trambulina instalată și, în așa fel imaginile au ajuns la Poliția capitalei care s-a autosesizat imediat.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, a spus că oamenii legii s-au autosesizat îndată ce au văzut imaginile video.

„Această informație este înregistată la Inspectoratul de Poliție Botanica, care va sesiza și celelalte instituții care au tangență - administrația publica locală și autoritățile de gestionare a fondului locativ. Luând în considerare că este și un video în care se vede un minor care sare pe acea trambulină, va fi sesizată și direcția protecția copilului pentru punerea în pericol a minorului”, ne-a comunicat Svetlana Scripnic.

Complexul locativ Porțile Orașului a fost construit din beton armat la începutul anilor 80 ai secolului trecut, iar cel mai înalt bloc are 24 de etaje.
Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media