VIDEO/ Dumitru Robu, la Parlament: Procurorii au descins în circa 100 de locații asociate cu partidul „Șor” din toată țara

21 iulie 2022, 10:16 Justiție 4512
Dumitru Robu, la Parlament. 21 aprilie 2022.  Sursa: captură video/Replica Media
Procurorii anticorupție efectuează percheziții la aproximativ 100 de locații asociate cu partidul „Șor” din toată țara, a declarat procurorul general interimar Dumitru Robu. Șeful PG a sosit la Parlament și, cel mai probabil, va cere ridicarea imunității a unui deputat din fracțiunea „Șor” în legătură cu noul dosar penal.

Dumitru Robu a fost scump la vorbă și a refuzat să ofere mai multe detalii despre persoanele vizate în dosarul finanțării ilegale a partidului.

„Percheziții se efectuează pe tot teritoriul Republicii Moldova. Sunt în jur de 100 de percheziții. Cu detalii vom reveni pe parcursul zilei”, a spus el.

Potrivit unor surse Replica Media, Dumitru Robu ar urma să ceară Parlamentului retragerea imunității parlamentare a Marinei Tauber.

Procurorii Anticorupție împreună cu ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață, 21 iulie, cu percheziții în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media