VIDEO/ Dumitru Robu, la Parlament: Procurorii au descins în circa 100 de locații asociate cu partidul „Șor” din toată țara

21 iulie 2022, 10:16 Justiție 4566
Dumitru Robu, la Parlament. 21 aprilie 2022.  Sursa: captură video/Replica Media
Procurorii anticorupție efectuează percheziții la aproximativ 100 de locații asociate cu partidul „Șor” din toată țara, a declarat procurorul general interimar Dumitru Robu. Șeful PG a sosit la Parlament și, cel mai probabil, va cere ridicarea imunității a unui deputat din fracțiunea „Șor” în legătură cu noul dosar penal.

Dumitru Robu a fost scump la vorbă și a refuzat să ofere mai multe detalii despre persoanele vizate în dosarul finanțării ilegale a partidului.

„Percheziții se efectuează pe tot teritoriul Republicii Moldova. Sunt în jur de 100 de percheziții. Cu detalii vom reveni pe parcursul zilei”, a spus el.

Potrivit unor surse Replica Media, Dumitru Robu ar urma să ceară Parlamentului retragerea imunității parlamentare a Marinei Tauber.

Procurorii Anticorupție împreună cu ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață, 21 iulie, cu percheziții în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media