VIDEO/ Moldovenii au mulțumit Europei în 24 de limbi pentru acordarea statutului de candidat la UE, printre care și Maia Sandu

25 iunie 2022, 13:04 Societate 435
Moldovenii au mulțumit Europei.  Sursa: Facebook

Mai mulți moldoveni au transmis un mesaj de recunoștință Europei pentru acordarea statutului de candidat la Uniunea Europeană, inclusiv președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Într-un video publicat de șefa statului, cetățenii au spus mulțumesc în toate cele 24 de limbi ale celor 27 de state membre ale Uniunii Europene.

„Suntem recunoscători pentru decizia statelor membre ale UE de a acorda Republicii Moldova statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Este un obiectiv spre care am mers mulți ani și care a fost susținut de cetățenii țării noastre.

Suntem hotărâți să avansăm pe acest drum, iar cu sprijinul UE - prin muncă, disciplină și ordine - vom reuși să asigurăm pacea și dezvoltarea țării, chiar și în aceste perioade pline de provocări.

Mulțumim pentru încredere, Europa”, a scris șefa statului, pe Facebook.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media