VIDEO/ „Mă duc la culcare”: Revoltat că a fost întrebat despre sursa de finanțare pentru concertul cu artiștii ruși, Valico a părăsit studioul TV

20 iunie 2022, 21:04 Societate 1380
Candidatul independent, Veaceslav Valico.  Sursa: captură video/Facebook/Veaceslav Valico

Activistul controversat Veaceslav Valico, invitat în cadrul ediției din 20 iunie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, a părăsit studioul, când a fost întrebat despre finanțările pentru concertul pe care trebuia să îl organizeze în Piața Marii Adunări Naționale pe data de 19 iunie.


Acesta a refuzat să răspundă la mai multe întrebări.

Valico este organizatorul concertului care urma să aibă loc în ieri-seară, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale.

Activistul Veaceslav Valico, care se prezintă drept organizatorul concertului cu artiștii din Federația Rusă programat pentru duminică în Piața Marii Adunări Naționale, susține că Poliția de Patrulare nu permite instalarea scenei pentru eveniment. Acesta acuză guvernarea că ar încerca să împiedice desfășurarea concertului.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) au respins acuzațiile aduse la adresa instituției de către deputata din Partidul „Șor”, Marina Tauber și organizatorul concertului, Veaceslav Valico, după ce aceștia au acuzat că Poliția nu permite instalarea scenei și a tehnicii necesare în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru desfășurarea concertului cu artiști din Rusia

Amintim că ieri, 19 iunie, mii de oameni au fost aduși cu autocarele în Piața Marii Adunări Naționale pentru a participa la protestul organizat de Partidul „Șor” cu genericul „O viață nouă” și a manifesta împotriva guvernării.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media