Rata de schimb valutar pentru leul moldovenesc rămâne stabilă față de dolarul american și euro

7 iunie 2023, 07:37 Economie 103
Curs Valutar (imagine simbol).  Sursa: Freepik

În data de miercuri, 7 iunie 2023, Banca Națională a Moldovei a publicat datele privind rata de schimb valutar pentru moneda națională în raport cu principalele valute internaționale.

Conform datelor oferite de Banca Națională a Moldovei, la data de azi, un dolar american este cotat la 17.8263 lei moldovenești (MDL), în timp ce un euro valorează 19.0707 MDL. Aceste cifre sunt foarte apropiate de cele înregistrate ieri, diferențele fiind nesemnificative.

De asemenea, rata de schimb pentru alte valute majore precum hryvna ucraineană sau rubla rusă nu s-au modificat semnificativ față de ziua precedentă.

În general, leul moldovenesc se menține stabil față de principalele valute internaționale și nu au fost raportate fluctuații semnificative în ultima perioadă.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media