Șeful delegației ucrainene: „Negocierile cu Rusia se desfășoară destul de greu”

23 martie 2022, 15:35 Ucraina 183
Mihail Podoleak, consilierul președintelui Vladimir Zelenski.  Sursa: www.unian.net

Șeful delegației ucrainene la negocierile cu Federația Rusă și consilierul președintelui Zelenkiy, Mihail Podolyak, a declarat că discuțiile dintre Ucraina și Rusia se desfășoară dificil, motivând că „partea ucraineană are poziții clare și principiale”.

„Pe scurt - negocierile se desfășoară în format online, în mod constant. Negocierile se desfășoară destul de greu, pentru că partea ucraineană are poziții clare și de principiu”, a declarat Podolyak, transmite UNIAN.

Podolyak a precizat că principiile de bază ale discuțiilor au fost declarate de președintele Vladimir Zelensky „de mai multe ori”.

Ucraina continuă să lucreze la diferite niveluri pentru a încuraja Rusia la pace și pentru a pune capăt acestui război. De menționat că, anterior, Zelensky a spus că negocierile cu Federația Rusă sunt foarte dificile, uneori chiar scandaloase.

„Reprezentanţii ucraineni lucrează la negocieri, care continuă aproape zilnic. Este foarte greu. Uneori scandalos. Dar mergem înainte pas cu pas", a declarat liderul de la Kiev.

De menționat că, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat luni, 21 martie, că Rusia refuză să înceteze focul pe teritoriile asediate din Ucraina pe durata negocierilor pentru pace. Nu poate fi vorba despre încetarea focului pe perioada negocierilor cu Ucraina, pentru că folosesc pauzele pentru a se regrupa, a spus Peskov.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media