Will Smith i-a cerut public iertare lui Chris Rock pentru incidentul de la Gala Oscar. Ce mesaj a transmis actorul

29 martie 2022, 10:48 Film 202
Will Smith la Gala Oscar 2022.  Sursa: Getty Images

Actorul Will Smith i-a cerut public iertare comediantului Chris Rock, pe care l-a lovit peste față la Gala Premiilor Oscar după ce ultimul făcuse o glumă la adresa soției sale, Jada Smith, care suferă de alopecie. Într-un mesaj pe Instagram, actorul care a fost premiat cu o statuetă Oscar, a scris că felul în care s-a purtat este inacceptabil și de neiertat.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din profesie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și am greșit. Sunt rușinat și acțiunile mele nu au arătat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să cer scuze Academiei, producătorilor evenimentelor, tuturor participanților și tuturor celor care îl urmăresc din întreaga lume. Aș dori să cer scuze familiei Williams și familiei „King Richard”. Regret profund că felul în care m-am purtat a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți”, a scris actorul pe contul său de Instagram.


Academia americană de Film a condamnat violența și a anunțat că a început oficial o analiză cu privire la incidentul și vom analiza acțiunile și consecințele ulterioare.

Amintim că ieri, la evenimentul anual de decernare a premiilor Oscar care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles, comediantul Chris Rock a fost pălmuit de actorul Will Smith. Totul după ce comicul, care era pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar, a făcut o glumă despre condiția medicală a soției lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Will Smith și-a pierdut cumpătul, a urcat foarte rapid pe scenă și l-a lovit pe Rock peste față.

Will Smith a fost desemnat în acest an cel mai bun actor în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul „King Richard”, îl care îl interpretează pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams.

Înainte de a-și încheia discursul său după ce a luat premiul, Smith a dat câteva explicații, și-a cerut scuze de academia de fil și de la colegii săi nominalizați.

„Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale”, a spus Smith, făcând aluzie aparent la altercație.

Vedeți aici Lista completă a câștigătorilor Oscar 2022.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media