METEO/ Vremea înnorată și ploioasă domină astăzi

10 aprilie 2023, 07:15 Mediu 115
Nori deasupra Chișinăului.  Sursa: Replica Media

Temperaturi mai ridicate decât media sezonului, dar cerul acoperit și precipitații însemnate

Astăzi, luni, 10 aprilie, vremea va fi predominant înnorată și ploioasă. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 15°C, cu 1°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 4°C, cu 10°C mai cald decât temperatura medie din acest sezon.

Acoperirea norilor va fi de 100% pe tot parcursul zilei. Intensitatea precipitațiilor va fi de aproximativ 1.48 milimetri pe oră, sub forma de ploaie. Soarele va răsări la ora 06:27 și apune la ora 19:44.

Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE) cu o viteză de aproximativ 3.85 metri pe secundă și rafale ce pot atinge viteza de 7.28 metri pe secundă.

Mâine și poimâine vremea se menține în continuare înnorată și ploioasă, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 12°C și minime care nu vor scade sub pragul celor 7°C.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media