METEO/ Vreme înnorată și temperaturi ridicate astăzi

8 iunie 2023, 07:20 Mediu 78
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, cerul va fi acoperit în totalitate de nori, dar temperaturile vor fi mai ridicate decât media perioadei.

În cursul zilei de azi, 8 iunie, vom avea parte de vreme înnorată și temperaturi care vor atinge valori maxime de aproximativ 26°C, cu 2°C mai calde decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, mercurul termometrelor va scădea până la aproximativ 14°C, totuși cu 12°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar condițiile meteo nu prevăd precipitații pentru ziua de azi. Soarele va răsări la ora 05:28 și va apune la ora 20:38. Vântul va sufla dinspre sud-est (SE), cu o viteză medie de aproximativ 4 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge până la aproape 9 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, se mențin condițiile similare. Mâine avem parte tot de cer înnorat și temperaturi cuprinse între aproximativ 15°C noaptea și aproape 27°C ziua. Vântul va continua să sufle dinspre sud-est, cu viteze ceva mai reduse decât astăzi.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media