Rata de schimb valutar a leului moldovenesc în raport cu dolarul american și euro

21 aprilie 2023, 07:45 Economie 106
Curs Valutar (imagine simbol).  Sursa: Freepik

Leul moldovenesc s-a apreciat față de dolarul american și euro, conform datelor publicate astăzi de Banca Națională a Moldovei.

Astăzi, vineri 21 aprilie 2023, leul moldovenesc s-a apreciat ușor față de dolarul american. Cursul oficial BNM este acum la 17.9978 MDL pentru un dolar SUA, în creștere cu 4 bani față de ziua precedentă.

Față de euro, leul moldovenesc s-a apreciat și mai mult. Astfel, cursul oficial BNM este acum la 19.7498 MDL pentru un euro, o creștere semnificativă cu 11 bani comparativ cu ziua precedentă.

Cursurile oficiale ale altor valute majore rămân relativ stabile: pentru moneda românească (RON), cursul oficial este acum la 4.006 MDL (+3 bani), iar pentru hryvna ucraineană (UAH) este la 0.4874 MDL (+0 bani). Pentru rubla rusă (RUB), cursul oficial rămâne neschimbat la 0.2205 MDL.

Este important să menționăm că orice fluctuații sub pragul de 50 bani sunt considerate nesemnificative în ceea ce privește ratele de schimb valutar.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media