Prognoza meteo a zilei: Se menține vremea rece, iar cerul va fi predominant noros

23 septembrie 2021, 07:26 Justiție 62
Meteo, nori.  Sursa: Replica Media

Vreme urâtă și temperaturi mai puțin confortabile ne promit meteorologii pentru ziua de azi. După o noapte răcoroasă când valorile termice au scăzut până la 5 grade Celsius la Bălți și Briceni, pe parcursul zilei, maximele vor urca cel mult la +15 grade la Cahul și Ceadîr-Lunga. Ploile vor conteni, însă cerul va fi predominant noros în toată țara.

În mod normal, cel mai frig va fi la nord, acolo unde mercurul termometrelor nu va depăși +10 +11 grade Celsius. Ceva mai cald în raioanele centrale. La Ungheni se vor înregistra +12 grade, +11 la Orhei și +13 la Călărași și Chișinău.

Temperaturi ceva mai mari la sud, unde valorile maxime vor înregistra +14 +15 grade cu plus, iar soarele își va face apariția mai des.

Vestea bună este că e ultima zi mai răcoroasă a săptămânii, iar de vineri, vremea va intra într-un amplu proces de încălzire. În week-end va fi cald, iar pe duminică se așteaptă valori de până la 26 grade cu plus.

Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media