VIDEO/ Primele declarații ale avocatei poporului, după alegerea în funcție: „Cu toată sinceritatea o spun că nu am cunoscut careva înțelegeri, nu am fost promovată”

23 septembrie 2021, 20:09 Justiție 229
Natalia Moloșag.  Sursa: Replica Media

Noua avocată a poporului, Natalia Moloșag spune că nu a fost promovată în funcție, se mândrește de faptul că a fost avocata concurentului electoral Maia Sandu și crede că a ajuns în funcție datorită activității sale ca avocat din 2006 încoace.

Emoționată după votul care a desemnat-o în noua funcție, Moloșag speră că va reuși în noua funcție.

„Sincer am avut emoții. Sper să fac față votului de încredere care mi-a fost acordat astăzi și să apărăm cu demnitate, caracter cu integritate și curajos să apărăm drepturile omului în RM pentru căm să fiu sinceră, avem foarte mult de lucru în Republica Moldova”, a declarat Moloșag.

Fosta avocată spune că sunt multe probleme în domeniul respectării drepturilor omului, iar primele sale acțiuni vor ține de consolidarea oficiului avocatului poporului.

În primul rând, eu vreau să consolidez potențialul uman care este în oficiul avocatului poporului și să ne concentrăm împreună asupra problemelor care sunt la moment sau care vor fi pe viitor și să ne concentrăm împreună asupra unor probleme care sunt la moment sau care vor apărea pe viitor pentru a le rezolva mai repede, rapid, prompt și corect astfel că aici la noi acasă, să fie bine”, adaugă noua avocată a poporului.Natalia Moloșag recunoaște că a fost avocata concurentului electoral Maia Sandu, dar spune că nu a fost promovată în noua funcție.


Eu sunt mândră de faptul că am fost avocatul concurentului electoral Maia Sandu, cu certitudine și cu toată sinceritatea o spun că nu am cunoscut careva înțelegeri, nu am fost promovată. Din 2006 sunt avocată în Republica Moldova, sunt cea care apăr drepturile omului și nu știu de ce cei din opoziție consideră că, calitățile mele personale și reputația pe care o am eu ca avocat de rând, sunt numaidecât necesare pentru a fi promovate de cineva. Întotdeauna am fost în vizorul societății, mi-am făcut cu demnitate munca, de aceea, eu și acuma declar cu toată certitudinea că tot ce se discută se invocă de aceste persoane nu corespunde realității”, a încheiat Moloșag.

Cristian
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media