Primele decizii ale procurorului general interimar. Șeful interimar al PA și un adjunct de la PCCOCS pleacă din funcții

7 octombrie 2021, 19:20 Justiție 21587
Dumitru Robu.  Sursa: Agora.md

Șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Andrian Bordian, adjuncții săi, dar și adjunctul PCCOCS, Aurel Ciocan pleacă din funcții. Informația a fost publicată de portalul Deschide.md și safenews.md. Potrivit informațiilor prezentate, Dumitru Robu „a semnat astăzi un ordin prin care a fost sistată delegarea și încetarea interimatului funcției pentru patru procurori anticorupție, dar și doi procurori de la PCCOCS”.

Astfel, este vorba despre șeful PA, Adrian Bordian, dar și șefii adjuncți ai PA, procurorii anticorupție Lilia Pacișina,Vasile Levițchi, Vitalie Rusu. Totodată a fost sistată delegare și a fost încetat interimatul șefilor adjuncți ai PCCOCS, Aurel Ciocan și Roman Dorogan.

Portalul safenews.ro postează și o copie a ordinului emis în privința lui Andrian Bordian. Fostul șef interimar al Procuraturii Anticorupție va reveni la locul său permanent de muncă în secția tehnologii informaționale și combaterea crimelor cibernetice din cadrul Direcției Urmărire Penală și Criminalistică a Procuraturii Generale. Ordinul intră în vigoare începând cu ziua de mâine, 8 octombrie 2021.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media