Biletele pentru meciul Sheriff - Manchester United cumpărate de pe site-urile de anunțuri - NEVALIDE

15 septembrie 2022, 10:37 Sport 1005
FMF.  Sursa: fmf.md

Federația Moldovenească de Fotbal informează cetățenii să nu procure bilete pentru meciul FC Sheriff – Manchester United de pe site-uri de anunțuri de la persoane neautorizate.


„Vă atenționăm că TOATE biletele care se vând de persoane terțe sunt considerate NEVALIDE. Achiziționând un astfel de bilet NU VEȚI AVEA acces pe stadion și veți pierde banii.

Pentru a nu cădea pradă escrocilor, vă informăm că:
Accesul la meci se va face doar în baza prezentării unui act de identitate în ORIGINAL (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore). Copiile sau fotografiile actelor nu vor fi acceptate.
Fiecare bilet este unic și conține informații precum Numele/Prenumele sau IDNP-ul posesorului de bilet. Aceste date trebuie să coincidă cu datele din actul de identitate, în caz contrar nu veți avea acces pe stadion.

Comercializarea biletelor către alte persoane este considerată escrocherie și poate fi investigată conform legislației în vigoare.

Dacă ați văzut un anunț, mesaj sau postare despre comercializarea biletelor la meciul FC Sheriff - Manchester United, vă rugăm să ne contactați cu un mesaj pe Facebook sau Instagram”, se menționează în comunicatul FMF.

Cel mai așteptat meci al toamnei, Sheriff – Manchester United, se joacă joi, 15 septembrie, de la ora 19:45, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

În acest sens, FMF a mai făcut unele precizări pentru posesorii de bilete. Astfel:

„Pentru a evita îmbulzeala și a trece mai ușor filtrele de securitate, venim cu rugămintea să vă prezentați la stadion cu cel puțin 2 ore înainte de startul partidei.

Porțile stadionului Zimbru vor fi deschise de la ora 17:00!

Porțiunea de drum a bd. Dacia, de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport - Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri.

Accesul la meci se va face doar în baza unui act de identitate în ORIGINAL (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore).

Copiile sau fotografiile actelor NU vor fi acceptate.

În zonele de acces, se prezintă documentul și biletul, astfel încât ofițerul de securitate de la intrare să poată vedea toate datele necesare”, menționează Federația.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media