FOTO/ Grav accident de circulație în raionul Căușeni. Un automobil a ars în întregime după ce s-a izbit într-un copac

27 noiembrie 2022, 16:19 Societate 206
Accident la Cășeni.  Sursa: Studio-L

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută, pe traseul R-30, după satul Baccealia, raionul Căuşeni, transmite postul de televiziune din localitate, Studio-L. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul mașinei care s-a izbit într-un copac și a luat foc.

Potrivit Serviciului teritorial pentru situaţii excepţionale, citat de Studio-L, pe 27 noiembrie, la ora 01.39, la numărul 112 a fost primit un apel despre un accident rutier, cu implicarea unui automobil de model Chevrolet Kalos, în care se afla o persoană de gen masculin neidentificată.

Pompierii au intervenit prompt și au reușit să stingă focul, șoferul însă a suferit arsuri pe cel puțin 70% din suprafața corpului și a fost internat de urgență la spitalul din Căușeni.


Mașina a ars aproape în întregime și din fericire, nu avea niciun pasager.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media