Șase puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene, nefuncționale din cauza întreruperilor de curent electric. Precizările IGPF

28 noiembrie 2022, 09:33 Societate 92
punct de trecere a frontierei cu Ucraina.  Sursa: accent.md

Șase puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene sunt nefuncționale din cauza deconectării energiei electrice și a unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale a Ucrainei, anunță luni dimineața Poliția de Frontieră a Republicii Moldova. În acest sens, IGPF îndeamnă călătorii să manifeste înțelegere și să opteze, după posibilitate, pentru alte treceri ale frontierei funcționale.

Astfel, la această oră nu activează:

PTF Vulcănești-Vinogradovca;

PTF Mirnoe-Tabaki;

PTF Basarabeasca - Serpniovoe;

PTF Ceadîr Lunga - Novîe Traianî;

PTF Ocnița - Sokireanî;

PTF Săiți - Lesnoe.

Motivul nefuncționării este lipsa energiei electrice pe partea ucraineană și defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina.

Punctele de trecere a frontierei în sudul țării disponibile acum sunt doar Giurgiulești-Reni și Lunga-Maloiaroslaveț, a precizat ofițera de presă a IGPF, Raisa Novițchi.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media