Un cuplu din Iran a încercat să intre în R. Moldova în baza pașapoartelor italiene false. Cazul, documentat de oamenii legii

12 noiembrie 2022, 10:51 Societate 89
Aeroportul Internațional Chisinau, AIC.  Sursa: Replica Media

În Aeroportul Internațional Chișinău, un cuplu din Iran a fost depistat cu pașapoarte italiene falsificate, anunță Poliția de Frontieră, care menționează că acest fapt a constituit motiv de refuz de intrare în R. Moldova și inițierea cercetărilor pentru comiterea infracțiuni de folosire a documentelor oficiale false.

Întâmplarea a avut loc, la 11 noiembrie, ora 12:10, printre pasagerii de la cursa „Istanbul-Chișinău”, când la ghișeul tranzit s-au apropiat doi pasageri care s-au legitimat în baza pașapoartelor italiene, cu semne vădite de falsificare.

Poliția de Frontieră menționează că s-a decis asupra necesității efectuării controlului de nivelul II.

Ca urmare, asupra persoanelor au fost depistate pașapoarte emise de autoritățile din Iran și s-a confirmat că de fapt sunt un cuplu iranian, cu vârste de 34 de ani și 39 de ani.

În cazul dat, pașapoartele falsificate ale pasagerilor au fost ridicate și expediate pentru efectuarea raportului de constatare științifică, iar persoanele returnate în țara de pornire.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media