VIDEO/ Ceban se întreabă din ce bani trăiește și își face vacanțele fostul viceprimar al capitalei. Chironda: „Văd că domnia sa nu are ocupație și caută subiecte de scandal”

24 ianuarie 2022, 12:16 Politică 265
Ion Ceban, Victor Chironda.  Sursa: capturi video/Privesc.eu

Edilul capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă de astăzi, 24 ianuarie, a venit cu mai multe comentarii la adresa fostului viceprimar de Chișinău, Victor Chironda, cu referire la resursele financiare din care acesta trăiește, vacanțele acestuia, dar și s-a întrebat de ce, după șase luni de la demiterea sa, acesta nu s-a angajat, dacă e „un super specialist.” Într-un comentariu pentru Replica Media, fostul viceprimar al capitalei i-a sugerat primarului general al municipiului Chișinău „să-și caute de treabă” și că „domnia sa caută subiecte de scandal.”

„Ceea ce ține de fostul viceprimar al capitalei, dacă este un așa bun specialist, din ce resurse trăiește, se plimbă prin Paris și nu numai, trei ori a fost la mare anul trecut și de ce după jumătate de an acest specialist nu este solicitat și nu a lucrat nicăieri, până la anul nou sigur, acum nu cunosc. Dacă e tot un super specialist, așa văcuță și la nimeni nu-i trebuie?”, a spus Ceban.

Replica Media a solicit o reacție de la fostul viceprimar Victor Chironda cu referire la cele spuse de primarul general al municipiului Chișinău.

„Eu i-aș sugera domnului primar să-și caute de treabă și să facă ceea ce a promis să facă el până acum, și să-și ducă proiectele începute la bun sfârșit. Să nu caute scuze ale eșecurilor sale în activitatea mea sau a guvernării centrale. Văd că domnia sa nu are ocupație și caută subiecte de scandal”, a replicat Victor Chironda.

De asemenea, fostul viceprimar al capitalei a venit și cu o reacție pe pagina sa de Facebook la acest subiect.

Victor Chironda a fost demis din funcția de viceprimar, la 2 iulie 2021, în cadrul ședinței Consiliul Municipal Chișinău din funcția de viceprimar al Chișinăului.

Ulterior, la 9 noiembrie 2021, fostul viceprimar al capitalei Victor Chironda a anunțat că va depune un demers la Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție în care va solicita examinarea legalității acțiunilor mai multor funcționari publici din cadrul Primăriei Chișinău. Potrivit lui Chironda, în martie 2020, funcționarii de la Direcția Arhitectură și Urbanism și Direcția Locativ-Comunală au pregătit și elaborat acte de autorizare în construcția unei mansarde, cu depășirea atribuțiilor.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media