COVID-19: Primăria Chișinău a restricționat accesul cetățenilor în instituție

24 ianuarie 2022, 20:34 Societate 95
Primăria Chișinău.  Sursa: Replica Media

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 24 ianuarie - 20 februarie, accesul tuturor vizitatorilor în clădirea municipalității este restricționat, în contextul situației pandemice prin infecția COVID-19.

Astfel, depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de email: [email protected] și/sau prin poștă, pe adresa: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

Conform dispoziției nr. 60-dc din 21.01.2022, în perioada: 24 ianuarie -20 februarie 2022, se instituie un program special de activitate în cadrul subdiviziunilor structurale ale administrației publice locale, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității unității, a cărei activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin asigurarea muncii la distanță.

Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media