FOTO/ Renato Usatîi alături de Nina Crețu, sora lui Emilian Crețu de Revelion: „Vă doresc să fiți iubiți precum oferiți iubirea”

1 ianuarie 2022, 10:32 Politică 7019
Renato Usatîi alături de Nina Crețu.  Sursa: Renato Usatîi via Facebook

După o lună de tăcere pe rețelele sociale, fostul primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi a revenit pe facebook cu un mesaj și mai multe poze care au surprins multă lume. Usatîi a postat un mesaj de Anul Nou însoțit de 3 poze în ipostaze tandre cu Nina Crețu, model și sora cunoscutului actor Emilian Crețu.

„Vă doresc să fiți iubiți precum oferiți iubirea”, scrie Usatîi în mesajul său în care nu oferă niciun fel de detalii despre relația sa cu tânăra model.

Fostul lider al Partidului Nostru apare lângă un brad, iar în una dintre poze se află în preajma unor plande exotice.

„Ultimile clipe ale anului 2021 sunt pe cale să-și pronunțe verdictul final, iar noul an iată că ne apare promițător la ușă. Un început ce se prevede a fi plin de speranță, pace și iubire, că doar asta ne face să trăim din plin fiecare fracțiune de timp din viața !!!”, scrie Usatîi în mesajul său care a acumulat peste 7 mii de aprecieri și peste 700 de comentarii fiind postat după ora 00.00


Nina Crețu este o tânără model din Republica Moldova devenită cunoscută mai mult prin imaginile promovate de fratele mai mare al acesteia, cunoscutul actor și comediant, Emilian Crețu. Activă pe rețelele sociale, Nina nu a afișat niciodată vreun semn că ar fi într-o relație cu politicianul moldovean, iar imaginile postate au fost intens discutate în noaptea dintre ani.

Tînăra la fel a postat o imagine cu Usatîi pe contul ei de Instagram, acumulând în câteva ore aproape 17 mii de aprecieri și peste 600 de comentarii.

„Ultimile clipe ale anului 2021 sunt pe cale să-și pronunțe verdictul final, iar noul an iată că ne apare promițător la ușă. Un început ce se prevede a fi plin de speranță, pace și iubire, că doar asta ne face să trăim din plin fiecare fracțiune de timp din viața !!!
Cu această specială ocazie, vă doresc să fiți iubiți precum oferiți iubirea, să multiplicați clipele care vă fac cu adevarat împliniți cu sine înșivă și cei din jurul vostru, umpleti cu bunătatea voastră golurile din inimile celor mai puțin fericiți, dăruiti dragoste pe care fiecare o vrea la schimb.
Liniștea și armonia să-și pronunțe mereu prezența în familiile voastre, iar curajul și sinceritate să vă fie mereu călăuză.
Un an nou fericit tuturor !!!”, a scris Nina Crețu pe Instagram.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media