Cu șase mandate în Parlament, fracțiunea Șor a prezentat proiectul moțiunii de cenzură și a solicitat deputaților susținere în demiterea Guvernului Gavrilița

20 ianuarie 2022, 11:54 Politică 118
Marina Tauber.  Sursa: partidulsor.md

Având șase mandate în Parlament, fracțiunea Șor a prezentat proiectul moțiunii de cenzură și a solicitat deputaților susținere în demiterea Guvernului Gavrilița.

„Nu am întâmpinat prea multe dificultăți în ceea ce privește identificarea argumentelor care au stat la baza acestei moțiuni de cenzură. Ele sunt multe și toate plauzibile, asta pentru că Guvernul Gavrilița a distrus cam tot de ce s-a atins. Din păcate. Pentru că oamenii care i-au ales au avut așteptări mari, așteptări bazate pe promisiunile lor din campanie. Dar, așa cum putem vedea, promisiunile făcute au fost doar un truc electoral, praf în ochii alegătorilor. Doar criza energetică din care nu mai ieșim de aproape trei luni este un motiv suficient de puternic pentru a demite acest guvern incompetent”, a declarat deputata Șor, Marina Tauber.

De menționat că, moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului poate fi inițiată de cel putin 1/4 dintre numărul deputaților aleși.

De la înscăunarea Guvernului Gavrilița, au fost înaintate două moțiuni simple asupa activității actualului executiv, însă ambele nu au avut sorți de izbândă.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media