VIDEO/ Serialul „La Casa de Papel” se va încheia în 2021: Ultimul sezon, difuzat în două părți

3 iunie 2021, 09:59 Film 44
La Casa de Papel.  Sursa: Netflix/Twitter

Serialul spaniol „La Casa de Papel” („Money Heist”) se va încheia în 2021 cu un ultim sezon, care va fi difuzat în două părţi, scrie Oprah Daily.

Astfel, ultimul sezon, cu 10 episoade, va fi lansat în două părți. Primele cinci episoade vor fi lansate pe 3 septembrie și altele 5 episoade, pe 3 decembrie. Fanii serialului vor fi „parte a producției” datorită unei „experienţe imersive”, care îi va purta în oraşe precum New York, Miami şi Ciudad de Mexico.

Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

Potrivit unei declarații oficiale a Netflix, Money Heist a început să filmeze pe 3 august 2020. Membrii distribuției, Itziar Ituño, Pedro Alonso și Alvaro Morte, au postat cu toții fotografii din culise în februarie. Titlul lui Alonso alături de o fotografie cu co-starul Rodrigo de la Serna s-a tradus prin „cât de minunat a fost să te cunosc”, a sugerat că filmările s-au încheiat.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, au adăugat reprezentanţii platformei Netflix.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media