LIVE/ Sondaj WatchDog, CBS-AXA și IPP: Topul politicienilor în care cetățenii au cea mai mare încredere

1 iulie 2021, 13:04 Politică 323
Maia Sandu, Igor Dodon.  Sursa: PA/IPN

Actuala președintă a țării, Maia Sandu, dar și predecesorul său, Igor Dodon, rămân politicienii favoriți în rândul cetățenilor Republicii Moldova, arată datele celui mai recent sondaj realizat de CBS-AXA, comunitatea WatchDog.MD și Institutul Politici Publice.

Astfel, la întrebarea „în ce politician din Republica Moldova aveți cea mai mare încredere”, ce mai mulți respondenți au răspuns președinta republicii Moldova, Maia Sandu, cu 27,3%, și liderul socialist Igor Dodon, cu 11,7%, și președintele PCRM, Vladimir Voronin, cu 2,3% de încredere.

La mică distanță se poziționează și deputatul fugar Ilan Șor, cu 2% de încredere din partea cetățenilor.

În topul neîncrederii se află membrul liderul Partidului schimbării, Ștefan Gligor, cu 0,1% de încredere din partea cetățenilor.

La diferență mică s-au poziționat și fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc, cu 0,2% de încredere, la fel ca și deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, și președintele PUN, Octavian Țîcu.Urmăriți Live pe Replica Media:

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media