Maxim Nicula, motociclistul grav rănit în accidentul de la Călărași, a fost transferat la o clinică din Germania

2 septembrie 2021, 14:03 Societate 1222
Accident la Călărași, Maxim Nicula.  Sursa: colaj

Tânărul motociclist Maxim Nicula, mutilat în urma unui grav accident pe traseul Călărași - Ungheni acum două săptămâni, a fost transferat pentru tratament la o clinică din Germania. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, Dorina Arsene.

„Pacientul a afost transferat săptămâna trecută în Germania”, ne-a spus Dorina Arsene, refuzând să ne ofere mai multe detalii despre starea acestuia.

Amintim că Maxim Nicula, în vârstă de 32 de ani, a suferit un grav accident de circulație pe 23 august, pe traseul R-1 km 63 din Călărași, pe drumul ce leagă satele Sipoteni și Bahmut. Impactul a fost atât de puternic, încât un picior a fost amputat mecanic, iar motociclistul a fost preluat în comă la spitalul din Criuleni.

Ulterior, acesta a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău a doua zi și a fost internat în secția Terapie Intensivă, în stare extrem de gravă, dar conștient.

Potrivit Poliției, cauza accidentului ar fi viteza excesivă.

Tatăl său, omul de afaceri Nicolas Nicula, proprietarul Acvila Grup, a declarat anterior că intenționează să-l ducă peste hotare, în speranța că-i va putea fi restabilit piciorul amputat.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media