DOC/ Victor Ciobanu s-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

2 august 2021, 15:45 Sport 127
Sportivul moldovean Victor Ciobanu.  Sursa: olympic.md

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a obținut cel mai bun rezultat de până acum în lotul Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, clasificându-se pe locul cinci, după ce a înregistrat două victorii și două înfrângeri, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

În meciul pentru medalia de bronz, elevul lui Mihai Cucul a cedat în fața rusului Serghei Emelin.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat, la 1 august, în semifinalele categoriei de greutate 60 kg de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Președintele Federației Internaționale de Lupte, Nenad Lalovic, a avut o reacție cu referire la Victor Ciobanu în timpul unei conferințe de presă.

La întrebarea ce luptător i-a plăcut până acum, Lalovic a răspuns: „M-a impresionat luptătorul moldovean Victor Ciobanu. A avut niște procedee tehnice pe care nu le-am văzut până acum la alți luptători”, a declarat președintele UWW.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media