VIDEO/ Cunoscutul blogger rus Ilya Varlamov a publicat un film despre Moldova: „Cea mai săracă țară din Europa | Oligarhi, sărăcie și visul UE”

25 august 2021, 15:59 Descoperă 659
copertă film Varlamov.  Sursa: captură video

Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri ruși, Ilya Varlamov a revenit în această vară în Republica Moldova, iar astăzi a publicat rezultatul vizitei sale - un film de peste o oră și jumătate intitulat: „Moldova - Cea mai săracă țară din Europa | Oligarhi, sărăcie și visul UE”.

Varlamov a reușit să viziteze Cricova, dealul Sorocii, Chișinăul și regiunea transnistreană.

„Moldova - o țară mică aflată la marginea fostei URSS. Este împrejmuită de România și Ucraina, iar mulți cetățeni dețin câte 2, dar chiar și 3 cetățenii. Aici este o economie de groază, un PIB mic, iar pe străzi întâlnești țigani. Tot aici însă, găsiți un vin superb și o democrație adevărată. Vreți să aflați unde a băut timp de 2 zile Iuri Gagarin și ce legătură este între Moldova și graful Dracula? Atunci priviți materialul video”, scrie în descrierea clipului.


Materialul este dedicat unui ciclu de filme tematice ale lui Varlamov intitulate „30 fără URSS”, iar în câteva ore de la publicare a depășit 50 de mii de vizualizări. Filmul despre Moldova este primul din cele 15 țări ale fostului imperiu sovietic vizitate de către bloggerul rus
Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media