Două colete cu aproximativ 2.500 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în România și R. Moldova. Marfa, confiscată de oamenii legii

21 decembrie 2022, 11:52 Justiție 130
Cooperare moldo-română.  Sursa: border.gov.md

Aproximativ 2.500 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost ridicate și confiscate de oamenii legii în urma unei acțiuni comune poliţieneşti desfăşurate pe ambele maluri ale râului Prut. Autoritățile au fost descoperite două colete cu ţigarete, unul pe teritoriul R. Moldova şi celălalt pe teritoriul României.

La inventarierea coletelor, a fost descoperită în total cantitatea de 49.800 de ţigări (2.490 de pachete), care a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Reprezentanţii celor două state vor colabora şi în viitor şi vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media