Compania „Moldauditing”, desemnată în calitate de societate de audit pentru efectuarea următorului audit obligatoriu al raportului financiar al SA „Moldovagaz”

31 ianuarie 2023, 10:33 Economie 71
Moldovagaz, gaz, gaze naturale.  Sursa: Replica Media

Compania „Moldauditing” a fost aprobată în calitate de societate de audit pentru efectuarea următorului audit obligatoriu al raportului financiar al SA „Moldovagaz”, precum și al raportului financiar consolidat al grupului de companii „Moldovagaz” pentru anul 2022.

Decizia respectivă a fost luată în cadrul Adunării generale extraordinare a acționarilor întreprinderii. Compania „Moldauditing” a trecut anterior procedurile de licitație necesare, prezentând cea mai acceptabilă ofertă pentru costul serviciilor sale.

Anterior, la Adunarea anuală ordinară a acționarilor SA „Moldovagaz”, care a avut loc la 31 mai 2022, nu a fost luată decizia de aprobare a societății de audit, ceea ce a condiționat necesitatea de a desfășură o nouă licitație pentru selectarea acesteia.

Conform legislației Republicii Moldova, SA „Moldovagaz” este obligată să aprobe anual societățile specializate pentru auditul raportului financiar al întreprinderii.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media