FOTO/ Un bărbat a rămas blocat după ce un arbore a căzut peste automobilul său. Persoana, salvată de pompieri

23 iunie 2022, 09:31 Societate 108
Bărbat blocat de un copac.  Sursa: IGSU/ Facebook

Un bărbat rămas blocat sub un arbore doborât de vânt a fost salvat de pompieri, în această dimineață, la ora 08:16, pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală.

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul.

La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative.

Ajunși la destinație salvatorii au reușit în timp record să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat.

În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia, la moment fiind în afara oricărui pericol.


După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

Amintim că la 22 iunie, mai multe automobile au avut de suferit din cauza copacilor care au căzut, urmare a vântului puternic.

Primăria Municipiului Chișinău a venit cu un comunicat în care a făcut un apel către locutorii și oaspeții capitalei, să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale, în condițiile în care SHS a anunțat vânt puternic.

Conform prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea de vânt puternic este valabilă pe parcursul zilei de mâine, între orele 06:00-21:00. În intervalul menționat se prevede intensificări ale vântului nord-vestic în rafale până la 15-20 m/s.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media